• TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI PESTE 150 LEI
  • 24/7 SUPPORT

DISCLAIMER

Site-ul nostru  are un scop informativ și nu înlocuiește sfatul medicului. Înainte de a pune în aplicare sfaturile trebuie să știți că informațiile prezentate nu au rolul de a diagnostica sau de a trata afecțiuni medicale și nici de a înlocui medicamente sau tratamentele prescrise de personalul medical autorizat.

 Toate informațiile prezentate prin intermediul site-ului www.honeyhive.ro nu reprezintă consultații medicale, fiind furnizate exclusiv în scop informativ și de divertisment, adresându-se într-o manieră accesibilă tuturor cititorilor preocupați de un stil de viață sănătos. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferit în mod direct în cabinetul unui medic. Administratorul site-ului nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare de către cititori în mod necorespunzător a vreunui remediu și/sau sfat oferit prin intermediul prezentului site. Honey Hive recomandă cititorilor să se prezinte la medic pentru orice problemă de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului fiecăruia și a beneficia de un diagnostic și un tratament corespunzător.

Prin urmare, informația prezentată pe site nu poate substitui în niciun caz recomandările date de medicii/ medicul dumneavoastră. Toate răspunsurile oferite prin intermediul site-ului, chat-ului sau mail-ului sunt doar de natură educațională și informativă și nu pot fi considerate, în nicio situație, ca fiind asimilate unor consultații sau analize medicale de specialitate.

Honey Hive vă încurajează să consultați și un personal acreditat: medic, nutriționist, terapeut etc. Dacă știți că suferiți de vreo boală precum: cancer, diabet, sau orice altă afecțiune vă sfătuim să consultați medicul înainte de a pune în aplicare orice remediu sau sfat de pe site-ul www.honeyhive.ro 

Mulțumim pentru înțelegere și ne dorim să ne însoțești în această călătorie dulce. Să găsești inspirație în articolele noastre și să le distribui, pentru a-i inspira, la rândul tău, pe alții.