• TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI PESTE 150 LEI
  • 24/7 SUPPORT

Politica de confidenţialitate

II Trepăduș Mihail Maricel respectă legile în vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, II Trepăduș Mihail Maricel are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

Scopul colectării datelor este: livrarea și facturarea produselor comandate online și comunicarea de informații despre site și produse. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate numai următorilor destinatari: persoană vizată (persoană de la care se colectează datele), partenerii contractuali ai operatorului, servicii de curierat, acestea fiind necesare în scopul stabilirii contactului cu clienții, în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului și în scopul îndeplinirii la timp și cu operativitate a livrării comenzilor, precum și în scopuri de marketing direct.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să va opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor printr-o cerere scrisă, datată și semnată la II Trepăduș Mihail Maricel , sat. Sănduleni, com.Sănduleni, jud. Bacău. De asemenea refuzul dvs. expres de prelucrare a datelor personale care va privesc, va duce la încetarea oricăror prelucrări de date cu caracter personal în ceea ce va privește.

Datele personale ale dumneavoastră vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, facturare, eventualele promoții, buletinele informative periodice, etc.

Când vă sunt colectate datele personale:

  1. Atunci când vă creați un cont pe site-ul www.honeyhive.ro.
  2. Când finalizați o comandă (date necesare pentru livrarea cu succes a comenzii).
  3. În cazul completării formularelor de pe site, abonarea la newsletter, descărcarea unor documente prin e-mail.
  4. Atunci când interacționați cu pagina HoneyHive pe rețele de socializare.
  5. Atunci când vă înscrieți la un concurs organizat de HoneyHive.
  6. Atunci când ne contactați pentru a cere informații suplimentare în vederea lansării unei comenzi sau în cazul unei reclamații.

Ce drepturi aveți asupra colectării datelor cu caracter personal?

  • Să vă dezabonați de la informațiile pe care le primiți pe e-mail fie prin butonul “Dezabonează-te” prezent în partea de jos a fiecărui e-mail, fie telefonic sau scris.
  • Acces la datele personale pe care le avem despre dumneavoastră.
  • Corectarea datelor colectate despre dumneavoastră atunci când acestea sunt incorecte, incomplete sau învechite.
  • Puteți solicita încetarea marketingului direct (fie prin anumite canale, fie prin toate canalele).
  • Dreptul de a retrage consimțământul pentru colectarea și procesarea datelor.
  • Pentru a vă exercita aceste drepturi vă rugăm să ne contactați în scris la contact@honeyhive.ro sau telefonic la 0759 472 137 .

Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi comunicate următorilor destinatari:

  • Curierat rapid – pentru livrarea comenzilor.
  • Partenerilor cu care lucrăm pentru a oferi cele mai bune servicii de comerț online – numai în cazul în care și aceștia se conformează Regulamentului General de Protecția Datelor.
  • Informațiile dumneavoastră cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchet, Poliție, Instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

II Trepăduș Mihail Maricel garantează confidențialitatea datelor personale ale tuturor celor care completează formularul de înscriere.

Ne obligăm să nu facem publice și să nu vindem bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clienților noștri.

Pentru orice nelămuriri sau informații legate de politică de confidențialitate și datele dvs. personale, puteți cere informații și ajutor la adresa de email sau folosind formularul de pe pagină de contact a site-ului nostru.