• TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI PESTE 150 LEI
  • 24/7 SUPPORT

Politica de retur

În conformitate cu ordonanță O.U.G. nr. 34/2014, orice client are dreptul de a returna produsul cumpărat, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile calendaristice de la primirea coletului.
Cu toate acestea, II Trepăduș Mihail Maricel va oferă posibilitatea de a returna produsele în termen de 14 zile calendaristice, după o anunțare în prealabil la adresa de email: contact@honeyhive.ro sau la numărul de telefon: 0759.472.137

Procedura de denunțare și retur:

Returnarea se face anunțând în prealabil intenția de retur printr-o sesizare scrisă sau verbală prin una din cele 3 modalități:
– la adresa de email contact@honeyhive.ro
– la numărul de telefon  0759.472.137
– prin poștă/curier sau orice altă modalitate de transport la adresa: Sat Sănduleni, com. Sănduleni, jud.Bacău, ROMÂNIA.

În colet se vor afla toate documentele primite inițial, precum și o sesizare scrisă, semnată de persoana care a inițiat și plătit comandă, care notifică denunțarea contractului și solicită returnarea sumei plătite, indicând contul și banca unde se vor fi returnați banii.

De asemenea, sesizarea trebuie să conțină următoarele:
– numele clientului, adresa de email (dacă este cazul) și numărul comenzii;
– denumirea și numărul de bucăți pentru produsele ce se doresc returnate;
– dată livrării produselor;
– motivul returnării.

Din suma plătită inițial se va deduce costul de transport, iar în maxim 14 zile calendaristice de la primirea integrală a coletului de retur suma va fi rambursată.
Cheltuielile de transport vor fi achitate integral de către client, respectiv de către dumneavoastră.
II Trepăduș Mihail Marice va încerca întotdeauna să rezolve orice sesizare. În acest sens vă punem la dispoziție o adresă de e-mail spre care puteți direcționa orice sesizare sau reclamație la care vă vom răspunde în maxim 5 zile calendaristice: contact@honeyhive.ro.