• TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI PESTE 150 LEI
  • 24/7 SUPPORT

Povestea noastră

Povestea noastră începe cu faimoasa carantină a anului 2020, multe butoaie cu miere, cutii pentru stupi împrăștiate în toată curtea și multă inspirație din natură.

Încă de la primele borcane am încercat să vă dăruim o parte din natură, am folosit motivul anului 2020 – hexagonul,  spicul de grâu – elementul care reprezintă țara noastră, considerată mult timp Grânarul Europei și lavanda simbolul  naturaleței și frumuseții.

Știți vorba aceea: Acasă este acolo unde-ți este inima ? Pentru noi Honey Hive este acasă, mai exact în Câmpul  Tisei, comuna Sănduleni, județul Bacău.

Vatra Honey Hive se află în vechiul sat de peste apă – Tisa, un loc parcă uitat de timp în care natura și-a reintrat în drepturi oferindu-le albinelor mai mult decât o casă. Acest lucru este foarte important pentru noi,  deoarece atunci când ne referim la albine denumim familia,  pentru că albina singură, în afara familiei, nu poate trăi.

Apicultura este un meșteșug pe care noi – generația tânără, dorim să îl continuăm sub o formă modernă, dar care să nu-și piardă simplitatea și autenticitatea.

Pornind de la modalitatea de extragere, ambalare și livrare, susținem  calitatea produselor în așa fel încât să vă bucurați de gust și de toate beneficiile lor.  Astfel, linia de îmbuteliere ține consumatorul final cât mai aproape de producător, cu garanția calității superioare a produsului 100% natural.